U zoekt een ervaren directiechauffeur?

U wenst (per direct) een Bruseco® gediplomeerde chauffeur? Neem dan contact op. Wij bieden ervaren directiechauffeurs aan welke landelijk gediplomeerd zijn met het vereiste ccv-d1 diploma (privé/directie chauffeur).

Wij staan 100% garant voor veiligheid, klantvriendelijkheid en privacy.

Indien u dit wenst kunnen wij u uiteenlopende referenties overleggen zodat u een beter beeld kunt vormen van onze werkzaamheden en garanties.
Veilig en discreet
Wij begrijpen heel goed welke personen wij vervoeren en de redenen waarom de keuze voor directievervoer wordt gemaakt. Voorop staat dan ook absolute discretie, veiligheid en kennis van ons vak. Onze chauffeurs zijn zeer ervaren in het Europese wegennet en hebben ruime ervaring in alle type voertuigen. U kunt ongestoord uw werkzaamheden uitoefenen of rusten. Wij zorgen dat u veilig en op tijd aankomt op de plek van bestemming.
Gecertificeerd

Wij zijn Bruseco© gecertificeerd. Bruseco is toonaangevend en leidend in opleidingen van personenvervoer op directieniveau. Naast onze gedegen rijvaardigheid bent u verzekerd van absolute voertuigbeheersing, topografische kennis, omgang in het verkeer en correcte uitvoer van de reglementen.

Allemaal essentiële zaken die naast onze discretie, veiligheid en vriendelijkheid onze garantie naar u toe zijn. Wij vervoeren u zoals u dat voor ogen heeft.