U zoekt een ervaren directiechauffeur?

U wenst (per direct) een Bruseco® gediplomeerde chauffeur? Neem dan contact op. Wij bieden ervaren directiechauffeurs aan welke landelijk gediplomeerd zijn met het vereiste ccv-d1 diploma (privé/directie chauffeur).

Wij staan 100% garant voor veiligheid, klantvriendelijkheid en privacy.

Indien u dit wenst kunnen wij u uiteenlopende referenties overleggen zodat u een beter beeld kunt vormen van onze werkzaamheden en garanties.

Waarom een directiechauffeur?

Een directiechauffeur is niet zomaar een chauffeur. Directiechauffeurs zijn gediplomeerde chauffeurs. Een gespecialiseerde chauffeur waarbij u van uw reistijd werktijd maakt. Een goede directiechauffeur geeft u een veilig, betrouwbaar gevoel en verdient zichzelf terug.

Wij maken van uw reistijd, werktijd.

EHBO

Onze chauffeur is EHBO-gediplomeerd. Een veilige gedachte,

En met de nieuwe wet, waarbij de maximum snelheid slechts 100km/u bedraagt, zal vooral uw langere reistijd zo efficient mogelijk moeten worden benut. En dat 24/7.

Tarieven directiechauffeur

Uurtarief
€ 27,95
Reiskosten
€ 0,36
binnen een straal van 10km Gratis
Onkostenvergoeding
€ 24,30
alleen bij meer dan 8 uur per dag
  • Tarieven zijn exclusief 21% btw
  • Minimale afname: 3 uur

Gecertificeerd

Wij zijn Bruseco© gecertificeerd. Bruseco is toonaangevend en leidend in opleidingen van personenvervoer op directieniveau. Naast onze gedegen rijvaardigheid bent u verzekerd van absolute voertuigbeheersing, topografische kennis, omgang in het verkeer en correcte uitvoer van de reglementen.

Allemaal essentiële zaken die naast onze discretie, veiligheid en vriendelijkheid onze garantie naar u toe zijn. Wij vervoeren u zoals u dat voor ogen heeft.

Contact & vragen

Heeft u vragen? Of wilt u contact?
Wij zijn bereikbaar op  06 - 31 51 65 00.
Of stel uw vraag, dan bellen we u graag terug.