Particulier

Zonder stress het vliegtuig in? Met een privéchauffeur van BOBLeek begint uw vakantie of zakenreis al op het moment dat u van huis vertrekt!

De chauffeur staat stipt op tijd bij u voor de deur om u comfortabel in uw eigen auto naar Schiphol of een andere luchthaven te rijden. U wordt met uw bagage voor de juiste vertrekhal uitgezet en loopt zo naar binnen om in te checken!

 

Onze chauffeur rijdt vervolgens uw auto veilig naar huis en zet deze op uw gebruikelijke parkeerplaats. De autosleutels kunnen desgewenst op een afgesproken adres worden afgegeven zodat iemand anders gedurende uw afwezigheid de auto kan gebruiken. Of ze blijven in bewaring bij BOBLeek tot wij uw auto weer op moeten halen om u bij terugkomst op te wachten bij de luchthaven.

Niet meer zoeken naar een parkeerplaats, geen gehannes met koffers op weg naar de vertrekhal, geen hoge parkeerkosten en geen zorgen of uw auto wel veilig staat.

Op de dag dat u terugkomt staat onze chauffeur u op te wachten bij de aankomsthal. Ook als dit midden in de nacht is. Aan de hand van de door u verstrekte vluchtgegevens controleert hij zelf de actuele aankomsttijd. U betaalt niets extra als de vlucht vertraging heeft, u lang moet wachten bij de bagageband of er onderweg files zijn. De prijs is gebaseerd op de gereden kilometers, niet op de tijd die wij voor u aan het werk zijn.

Wij zorgen ervoor dat u, na een vermoeiende reis, heerlijk kunt ontspannen in uw eigen auto. Desgewenst nemen wij uw favoriete drankje of de actuele krant voor u mee. U kunt onderweg wat lezen, werken of gewoon even de ogen dicht doen, zodat u uitgerust thuis of op uw werk aankomt.

Zakelijk

Uiteraard kunnen wij ook uw zakelijke relaties van de luchthaven of een treinstation afhalen.

Onze chauffeur staat dan op een afgesproken plaats klaar om uw gast(en) correct te ontvangen. Hij helpt met de eventuele bagage en zorgt vervolgens voor een ontspannen rit naar uw bedrijf dan wel naar een hotel. U kunt erop vertrouwen dat de chauffeur professioneel en representatief is en daarmee als visitekaartje voor uw bedrijf fungeert.

Een andere optie is dat we uw gast(en) samen met u ophalen; u heeft dan op de heenreis de mogelijkheid om onderweg nog enkele stukken door te nemen en u voor te bereiden op de komst van uw relatie. Op de terugreis kunt u een gesprek voeren zonder ondertussen op de weg en het verkeer te moeten letten. U heeft alle aandacht voor uw gast(en) en komt ondertussen veilig op plaats van bestemming aan. Onze chauffeur zet u voor de deur uit, helpt met eventuele bagage, parkeert uw auto en vertrekt vervolgens discreet. Uw autosleutels worden dan bijvoorbeeld bij de receptie afgegeven.


Tarieven met taxi

Tarief is incl. btw

 

Kies uw vliegveld:

Uw tarief vanuit Leek wordt dan:

Andere plaats? Neem contact op voor exacte tarief
Nuttige informatie zakelijk

 Vervoer van en/of naar vliegveld van uw keuze

 Dag en nacht, 7 dagen per week beschikbaar

 Ook voor ontvangst en wegbrengen van zakelijke relaties

 Hulp bij eventuele bagage en optimale reis van/naar locatie

 Aanwezig met persoonlijke bord bij ontvangst relatie

 Vervoer voor u alleen, beiden en/of samen met uw relatie(s)

Contact & vragen

Heeft u vragen? Of wilt u contact?
Wij zijn bereikbaar op  06 - 31 51 65 00.
Of stel uw vraag, dan bellen we u graag terug.