Heeft u een belangrijk document of een pakket dat snel op een specifieke tijd ergens moet worden afgeleverd? Ook daarvoor kunt u bij BOBLeek terecht.

BOBLeek is zéér ervaren in vervoer in internationaal transport van onderdelen van tankers. Maar ook ontslagbrieven, juridische documenten, (rechtbank)verslagen en overige belangrijke documenten waarbij u de garantie moet krijgen dat ze op tijd op bestemming aankomen.

Wij zijn nauwkeurig, discreet en representatief. U bent er bij ons van verzekerd dat uw pakket met de grootst mogelijke zorg wordt behandeld.

Wij leveren af volgens uw voorschriften en zorgen voor een correcte afhandeling. Of het nu gaat om een enkele envelop of om een pakket, als het in een auto past kunnen wij het 24/7 door heel Europa voor u bezorgen.

Neem contact op voor de mogelijkheden of boek vandaag nog een rit.

Waarom een privé koerier?

Uw pakketten persoonlijk bezorgd door een chauffeur
De boodschap op de ontvanger komt vele malen beter over
Voordeliger dan de meeste post- en koeriersbedrijven
De bezorging is geheel naar uw wens ingericht.

Gratis Real Time Track & Trace

Dankzij ons real time Track & Trace systeem zijn onze voertuigen en onze chauffeurs 24 uur per dag te volgen. Dat stelt ons in staat om u op ieder gewenst moment online inzicht te geven in de status van uw zending.

U kunt onze gehele performance op de voet gratis volgen. Van het moment van aanbieden tot het moment van aflevering.

Voorwaarden_koeriersdiensten.docx
Tijdstempel: 05-02-2024
Grootte: 15.09 KB

Daarom, BOBLeek

BOBLeek is regionaal het meest ervaren in internationale koeriersdiensten.

Anders dan veel collega's rijden wij wekelijks door geheel Europa. Of het nu Letland betreft of Portugal, BOBLeek is bekend met het wegennet en adequate bezorging van uw pakket(ten).

Contact & vragen

Heeft u vragen? Of wilt u contact?
Wij zijn bereikbaar op  06 - 31 51 65 00.
Of stel uw vraag, dan bellen we u graag terug.